B2B

Bedrijfskleding

Op zoek naar hoge kwaliteit bedrijfskleding? BASICTEES is dé leverancier voor basis bedrijfskleding. Onze basis T-shirts, singlets, polo’s, blouses en overhemden zijn dankzij de hoge kwaliteit en goede pasvorm van de basisartikelen al een aantal jaar zeer populair als bedrijfskleding. Onder andere horecabedrijven, sportinstructeurs, logistieke bedrijven, kapperszaken, hoveniers , Dj’s, sportverenigingen, en bouwbedrijven maken gebruik van onze hoogwaardige bedrijf T-shirts, polo’s en blouses. Onze bedrijfskleding is basic, met een mooie getailleerde pasvorm en een goede kwaliteit stof. Geef jouw bedrijf de uitstraling die het verdient! 

BASICTEES voor al uw bedrijfskleding, sportkleding en horecakleding!

Of het nu gaat om horecakleding, zorg bedrijfskleding, werkkleding voor in de bouw of sportkleding. Op BASICTEES bestel je goedkope bedrijfskleding online! Wij leveren de beste kwaliteit horecakleding bedrijfskleding, maar ook voor andere representatieve bedrijfskleding of gewoon een mooi sport shirt ben je bij BASICTEES aan het juiste adres.

Kleding bedrukken of borduren

Kleding laten bedrukken of borduren? En geen zin om het bedrukken of borduren van kleding zelf te regelen? Wij nemen het kleding bedrukken voor je uit handen en laten je T-shirt bedrukken voordat het naar je wordt opgestuurd. De bedrijfskleding wordt compleet met logo bij je afgeleverd!

Trendy bedrijfskleding

Wij zijn met name gespecialiseerd in representatieve bedrijfskleding voor personeel. Hierbij kun je denken aan polo shirts, werk shirts of werk blouses met een lange levensduur en zeer comfortabele pasvorm! Met deze kwaliteiten willen we een bijdrage leveren aan een goed zelfvertrouwen, representatieve uitstraling prettig gevoel bij de werknemers! Maar ook voor hippe bedrijfskleding is BASICTEES uitermate geschikt. Creëer bijvoorbeeld een modieuze look door de moderne bedrijfskleding, zoals een trendy T-shirt, te combineren met een stoere jeans en sneakers.

De bedrijfskleding van BASICTEES is voor zowel particuliere aankopen als zakelijke aankopen.

Sport shirts

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden